За нас

Кои сме ние


Всички произведени от нас продукти са изцяло съобразени с европейските изисквания за качество и технически характеристики.

Материалите използвани за сглобяване (пирони, нитове, видии, панти) покриват съответните стандарти ДИН или ДИН-ИСО удостоверяващи сигурна и качествена сглобка, също така маркировката на палети и опаковки покриват Стандарт 15 за термична обработка и ДИН 55402.

Дървените опаковки могат да бъдат различни в зависимост от това за какво ще бъдат използвани, по какъв начин ще се транспортират и не на последно място каква ще е себестойноста им.

Фирмата разполага с необходимия ресурс да изпълни всяка поръчка след сключено взаимно споразумение и е коректна със своите партньори.

Ние имаме гъвкава политика по отношение на елементите, опаковките и желанията на клиента. Можем да изпълним поръчки за  дъски, греди, талпи, летви и други компоненти. Приемаме индивидуални поръчки според желанията и нуждите на всеки клиент.

viber image9

Фирма „Дирест“ 2012 е основана през 2012г. с предмет на дейност дървообработване, префасониране на различни материали. Производство на разнообразни елементи от различни дървени материали като бук, дъб, бор и др. Разработки на различни видове опаковки за Авиокомпании, Военната индустрия, производство по индивидуални проекти. Използване на 100% качествен иглолистен материал за производството на различни видове палети и военни сандъци.
Ние имаме опита да Ви консултираме в избора си и да изработим най-оптималната опаковка за вас.
Кризата или по-скоро гъвкавостта на българските производители ги насочва към палети, изработени според исканията на клиентите. Това може да е стар палет, който доскоро е вършел работа, чертеж с описание на натовареността или просто точно описание на стоките и опаковките, в които ще се транспортират. След като са зададени техническите параметри, се прави оферта с най-ниската възможна цена. Просто времената са такива и всеки иска да свие разходите. Ако стоките и сигурността изискват по-здрав материал или повече закрепващи елементи, изработват се варианти с различни стойности. Въпреки че гонят „най-тънката цена“ при избора на палети, клиентите рядко допускат компромис, който би им повредил стоката. Но ако тя е лека, избират по-тънки дъски и по-малко крепежни елементи. Материалът е топола или чам, но може да бъде суров или добре изсушен. (Стандартът за европалетите е 22% влажност.) Ценовата оферта отчита всичко – вида на дървесината, степента на влажност, дебелината и широчината на дъските, разстоянието между тях, количеството пирони и т.н.

Пазарът отчита голям спад на производството на европалети за сметка на палети по размер на клиента, сандъци и други опаковъчни изделия, изработени от дърво. Най-добри в момента са позициите на тези, които разполагат със запаси от дървен материал за няколко месеца, поддържат достатъчно персонал, който може да поеме нови и извънредни поръчки, и спазват сроковете за тяхното изпълнение.

Свържете се
Карта с Адрес